+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Про Ceabis
Італійський виробник спеціалізованого обладнання та меблів для моргів
12 січня, 2023 від
Про Ceabis
Admin

Компанія Ceabis є нашим надійним партнером та виробником у сфері обладнання для моргів. 

Ми можемо надавати кваліфіковані консультаційні та проектні послуги, оцінку здійсненності, установку та технічну допомогу по усій Україні, доповнюючи широкий асортимент продукції, що цінується у всьому світі.

          Досвід                     Професіоналізм                   Сервіс                        Дослідження

Історія компанія

Історія компанії Ceabis, виробника обладнання, меблів та комплектуючих для моргів, почалася на початку 1970-х років як результат досвіду, отриманого в похоронному секторі.

Знання, набуті в похоронній справі, одразу висвітлили гігієнічні та санітарні труднощі, пов’язані зі збереженням тіл, через особливі кліматичні умови, особливо в теплу пору року.

Враховуючи те, що ці ситуації в лікарняних моргах вирішувалися за допомогою холодильних камер, саме на основі цього досвіду було вирішено створити транспортабельну холодильну систему, придатну для всіх типів трун.

Таким чином, оператори могли мати власну портативну «холодну камеру», що використовуються в лікарняних моргах, щоб розмістити у ній труну.
Завдяки прозорому термочохлу тіло загиблого могли бачити рідні.
Це стало народженням «Ibernsalm» і, як наслідок, компанії CEABIS.
Згодом обладнання Ibernsalm поповнилося різними моделями та технологіями у сфері холодильного обладнання.
Сьогодні ми можемо сказати, що у компанії в наявності є всі типи рішень, адаптованих до конкретних потреб операторів і для кожного необхідного об'єкту.

Набувши досвіду в галузі холодильного обладнання та враховуючи успіх портативних холодильних установок Ibernsalm, наприкінці 70-х CEABIS запровадив власне виробництво.

Компанія розробила холодильні камери для моргів, які доступні в різних рішеннях, а також із індивідуальними конструкціями, анатомічними та аутопсійними столами, підйомними візками та візками для транспортування тіл, обладнання та предметів для моргів і кладовищ.

Сьогодні CEABIS є одним із найважливіших і консолідованих брендів на світовому ринку у своєму конкретному секторі.

З тих пір, за більш ніж тридцять років, знання та спеціалізація в санітарному охолодженні для збереження тіл призвели до виробництва всього обладнання та меблів, необхідних для операторів у цьому секторі.

Переглянути усі товари 

Зокрема, наша компанія ГРІНН+ займається проектуванням та встановленням моргів, як для державних установ, так і для приватних ритуальних бюро, із сучасним обладнанням, яке відповідає чинним нормам гігієни та запобігання нещасним випадкам.

Сьогодні, будучи провідною компанією в галузі санітарного охолодження та в облаштуванні анатомічних театрів і моргів, Ceabis є стабільним і надійним партнером для всіх операторів у сфері ритуальних послуг: компанія має команду експертів, здатну надати якісну допомогу. Та наша компанія ГРІНН+ є уповноваженим представником Ceabis в Україніу і у нас ви знайдете відповіді на всі свої потреби. Обладнання та товари для моргів Ви можете переглянути у нашому каталозі.

Сьогодні компанія Cebis працює в усіх країнах ЄС і в багатьох країнах та регіонах поза ЄС, таких як: Близький Схід, Південна Америка та Південна Африка, і ми є однією з провідних компаній у цій галузі.

Наша група

Це філософія, яка керує та спрямовує VEZZANI GROUP, лідера в похоронному секторі, і яка спонукає її президента, Альфредо Веццані, створити міцну та компетентну команду, яка в основі успіху компанії прагне запропонувати не лише повний асортимент продуктів, а також повний спектр послуг допомоги, інформації та консультацій.

Луїджі Ейнауді •