+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Про Tecnodent
Італійський виробник спеціалізованого обладнання для стоматології та інших медичних напрямів.
11 листопада, 2023 від
Про Tecnodent
Admin

"З 1966 року деталі визначають різницю"

Італійська продукція високої якості для стоматологів та медичних працівників.

Tecnodent є частиною групи Favero Health Projects, лідера в розробці, виробництві та дистрибуції меблів для лікарень і сфери охорони здоров'я.

Історія

Перші кроки виробничої діяльності Tecnodent почалися в маленькому гаражі міста Болонья.

До цього дня італійські традиції та майстерність є основою здатності Tecnodent розробляти та виготовляти інноваційні продукти, призначені для конкретних потреб стоматологічного та медичного ринку.

Продукція Tecnodent сертифікована UNI EN ISO 9001:2015 та UNI CEI EN ISO 13485:2016

Наші основні цінності

Лояльність

Компанія стоїть на надійних фундаментах, які є нашими основними цінностями!

Лояльність – одна з них, і ми в це віримо!

Ми пишаємося тим, що встановили надійні відносини з нашими співробітниками, партнерами та постачальниками завдяки чесності та прозорості, які пов’язують нас із ними, виводячи ці відносини за межі простих професійних питань.

Повага

Наша компанія стоїть на надійних фундаментах, які є нашими основними цінностями!

Ставлення до людей з доброзичливістю та повагою до їх індивідуальності та ідей, незалежно від їх ролі та того, є вони нашими співробітниками, клієнтами чи постачальниками, є нашою першою щоденною мантрою, і ми твердо віримо, що це ключовий стратегічний аспект для ефективного та процвітаючого робочого середовища!

Повага сприяє співпраці та полегшує досягнення спільних цілей.

Прозорість

Ми вважаємо, що важливо бути повністю прозорим щодо нашого виробничого процесу та ділитися хорошими новинами, а також складними ситуаціями. Співпраця з нашими співробітниками, постачальниками та клієнтами — це найкращий спосіб знайти своєчасні рішення та гарантувати задоволення всіх залучених сторін.

Довіра

Довіра є фундаментальним елементом підходу Tecnodent: на особистому рівні ми заохочуємо довіру до власних здібностей, а також до діяльності та співпраці з колегами для досягнення спільних цілей, тому що нам подобається думати про себе як про велику родину. Але довіра також означає абсолютну впевненість у тому, що наші продукти є винятковими, а наші матеріали найкращими, якими тільки можуть бути, щоб ми могли щодня надихати наших лояльних клієнтів і показувати їм, що вони справді в надійних руках.

Стійкість

Протягом багатьох років Tecnodent прагне стати компанією з нульовим впливом до забруднення середовища, роблячи свій щоденний внесок у захист планети, одночасно забезпечуючи благополуччя своєї команди.

Робіть добро кожного дня!