+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Про Vezzani Forni
Італійський виробник спеціалізованого обладнання для кремації тіл і домашніх тварин, спалюванні та фільтрації відходів
19 серпня, 2024 від
Про Vezzani Forni
Admin


Місія компанії

Vezzani Forni спеціалізується на для кремації тіл і домашніх тварин, спалюванні та фільтрації відходів. Це компанія, якою рухає постійне бажання вдосконалюватися.

Компанія розробляє та виробляє продукцію все ефективніше, і команда Vezzani Forni підтримує клієнта протягом усього процесу, від проектування до технічного обслуговування, таким чином забезпечуючи послуги допомоги, інформації та консультацій.

Повага та захист навколишнього середовища є одними з головних цілей, і це одна з причин, чому технічні спеціалісти завжди віддані як високотехнологічним, так і екологічним науково-дослідним роботам.

Проектування та будівництво

Постійні та ретельні дослідження передових технологій і повага до навколишнього середовища є ключовими словами, які завжди мотивували команду Vezzani Forni.

Команда Vezzani Forni особисто піклується про кожен етап виробництва та післяпродажного процесу:

  • Проектування всіх типів пропонованих установок (крематорії для тіл, домашніх тварин, аксесуари, спалювальні установки для будь-якого виду відходів, промислове термічне обладнання та системи очистки відходів);
  • Створення та будівництво установок на повністю обладнаній майстерні до остаточного тестування на підприємстві або на місці;
  • Перед- і післяпродажна технічна допомога, щоб допомогти та підтримати клієнта на кожному етапі, необхідному для отримання авторизації відповідно до чинних норм;
  • Звичайне та позачергове обслуговування, як на місці, так і віддалено, доступне 24/7.

Дослідження та розробки

Дослідження та розробки є іншими напрямками у філософії компанії: інженери постійно зайняті вдосконаленням і проектуванням нових технологічно просунутих установок, здатних оптимізувати всі кроки користувача та значно зменшити вплив на навколишнє середовище завдяки різним системам, які забезпечують рекуперацію енергії.

Екологічні технології

Vezzani Forni завжди була прихильником до вивчення нових технологій, які дозволяють зменшити викиди в повітря найбільш ефективним способом.

Роки проведених досліджень дозволили розробити та запропонувати нашим клієнтам безліч екологічно чистих продуктів, які відповідають нормам енергозбереження, які стають все більш частішими та суворими у всьому світі.

Насправді всі установки можуть бути оснащені системами рекуперації енергії, щоб використовувати їх також для опалення та охолодження навколишнього простору.

Системи фільтрації, пропоновані Vezzani Forni, здатні відповідати будь-яким необхідним обмеженням викидів, навіть найсуворішим.