+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Про Mediqua
Стерилізація медичного обладнання та інструментів
16 лютого, 2023 від
Про Mediqua
Admin

Найкращі рішення для лікарняних систем

Mediqua це міжнародна компанія в галузі медицини, яка пропонує повний асортимент продуктів для задоволення всіх потреб наших клієнтів і цінну підтримку в комплексному управлінні лікарняними системами, надаючи правильні поради на етапі постачання медичних пристроїв, після ключового етапу післяпродажного обслуговування та підтримки наших партнерів від навчання до щоденного керування всіма цими вдосконаленими пристроями, постійно впроваджуючи інновації та пристосовуючи наше широке ноу-хау до постійно змінюваної та зростаючої медичної реальності.

Наші продукти 

ICANSTEAM - паровий високотемпературний стерилізатор для лікарняного застосування.

Парові стерилізатори I CAN STEAM створені для простого та ефективного використання операторами завдяки зручному інтерфейсу сенсорного екрана.

Переглянути товар
Про компанію

Ми надаємо медичне, стерилізаційне обладнання, високотехнологічні та інноваційні комплексні рішення для лікарень. Ми приділяємо особливу увагу контролю інфекцій, пропонуючи повні та індивідуальні системи та рішення для стерилізації та дезінфекції, оптимізуючи взаємодію з операторами та використовуючи продукти найвищої якості. Ми підтримуємо наших клієнтів на кожному етапі, забезпечуючи навчання та обслуговування різних пристроїв Mediqua, а також пропонуючи запасні частини та витратні матеріали для всіх різноманітних пристроїв Mediqua за найвищими стандартами якості.




Що таке стерилізація? Її особливості та переваги.

Читати про стерилізацію