+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Паровий стерилізатор для лікарні
Стерилізатор MEDIQUA
22 лютого, 2023 від
Паровий стерилізатор для лікарні
Admin

Основні характеристики
  • Парові стерилізатори I CAN STEAM розроблені для простого та ефективного використання операторами завдяки зручному інтерфейсу сенсорного екрана.
  • Стерилізатори можуть забезпечуватися парою, виробленою вбудованим електричним парогенератором, або чистою парою, наданою клієнтом (пряма пара), або вбудованим парогенератором, нагрітим через теплообмін із брудною парою приміщення (непряма пара).


  • Прилад оснащений кількома рівнями безпеки, що робить його надзвичайно налійним. Так, діє блокування зачинення дверей при перешкодах таким чином, що блокується відкривання одночасно моделі двухдверної задля запобігання перехресного забруднення, що дозволяє спрацюванню під тиском. Завжди дотримуйтесь чинних норм Наявні резервні датчики температури, які відносяться до двох окремих панелей керування, щоб завжди забезпечувати ефективність стерилізатора.

  • Інформація кожного циклу записується та друкується. Є можливість входу в систему відстеження операторів за допомогою штрих-коду (і машинного персонального пароля для кожного оператора). Наша система сумісна з основними системами відстеження на ринку. 
  • Автоматичний запуск: можливість запрограмувати автоматичний запуск із циклом нагрівання та тестовими циклами до прибуття операторів.
  • Прилад має систему енергозбереження (зокрема для води та електрики), таким чином стерилізатор переходить у режим очікування, а потім відбувається або повне охолодження режиму машини, або лише відсоткове зниження споживання.
Фронтальна панель

Двері автоматичні вертикальні і горизонтальні, пневматичні та електричні. Двері та всі зовнішні поверхні покриті ізоляційним матеріалом, щоб забезпечити зовнішню температуру нижче 45 °C і захистити.

Аналогова система зчитування тиску всередині камери через 1 манометр.

Панель керування покрита вуглецевим волокном з композитного матеріалу для створення приємного та унікального ефекту.

15", мультисенсорний екран 4:3, який ідеально реагує навіть на дотик у рукавичці, з роздільною здатністю I024 x 768 пікселів і кутом огляду 178°, що дозволяє оператору ідеально читати екран у будь-якому положенні, без втрати контрастності та кольору. У дводверних стерилізаторах є 5", мультисенсорний екран на стороні вивантаження з роздільною здатністю 800 x 480 пікселів.


Зовнішня поверхня оброблена покриттям "Scotch Brite" для ідеального очищення.

Передня панель відкидається і закривається спеціальним універсальним ключем.

Майже необмежене зберігання циклів (I 00 000+), з можливістю експорту даних через USB-носій, який можна вставити на передню панель.

Аварійна кнопка: червона кнопка у формі гриба зі світловим і звуковим сигналом, яка може негайно зупинити машину для досягнення безпечного стану.

Основні конструктивні особливості

ОС Windows 10 для ПК, яка дозволяє налаштувати клієнта та віддалену допомогу. Надійне обладнання, яке підтримує оптимальну роботу навіть в умовах високої температури.

Система керування циклом стерилізації за допомогою контролера (ПК) і системи Master I slave, що складається з двох електронних плат керування з мікропроцесором, розробленим Mediqua, кожна з яких керує незалежна система тиску і температурні зонди.

Стерилізаційна камера виготовленаз нержавіючої сталі AISI 316L (AISI 316Ti за запитом). Дно камери виконано таким чином, щоб забезпечити ідеальний дренаж конденсату. Він відповідає європейській директиві PED 2014/68 I EU та має маркування CE. Внутрішні поверхні камери та дверей піддаються електрополіруванню для отримання гладкої та компактної поверхні з високою стійкістю до корозійного впливу.

Усі стерилізатори можуть бути оснащені внутрішніми завантажувальними візками, решітками та зовнішніми візками для перенесення, які можуть мати фіксовану або змінну висоту; автоматичні системи завантаження та розвантаження візків доступні за запитом.

Виготовлені панелі та каркас з нержавіючої сталі AISI 304 (AISI 316L за запитом).

Усі стерилізатори можуть поставлятися з внутрішніми завантажувальними візками, решітками та зовнішніми візками для транспортування, які можуть мати фіксовану або змінну висоту; автоматичні системи завантаження та розвантаження візків доступні за запитом.

Для виробництва пари ви можете вибрати між електричним парогенератором, який працює з електричними нагрівальними елементами, або парогенератором з теплообмінником, в якому виробництво пари відбувається шляхом теплообміну з парою, що постачається клієнтом, якщо домашня пара не підходить для безпосереднього використання стерилізатора.

Рідинно-кільцевий вакуумний насос, який гарантує ефективність і продуктивність, з високим і стабільним рівнем вакууму (але як опцію ми можемо поставити пристрій з інноваційним сухим вакуумним насосом, системою, яка дозволяє зменшити споживання води в автоклаві, оскільки насос масляний).

Тут буде відображатися ваш динамічний сніпет... Це повідомлення відображається, оскільки ви не вказали фільтр і шаблон для використання.

Продукти лінійки STEAM сертифіковані Bureau Veritas, світовим лідером у сфері послуг з інспектування, оцінки відповідності та сертифікації. Як медичні пристрої, вони мають ідентифікаційний номер, виданий уповноваженим органом, і мають маркування CE відповідно до європейської директиви в цій галузі. Вони побудовані відповідно до найновіших європейських норм щодо виробництва медичних виробів.

Усі внутрішні процеси піддаються жорсткому та спеціальному контролю та впроваджуються з часом, щоб завжди відповідати найвищим технологічним стандартам виробництва. Це дозволяє нам контролювати всі етапи від виробництва до тестування, щоб кожен пристрій постачався з дотриманням досконалого рівня техніки.