+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
BICARmed - очистка медичних інструментів
Виробник обладнання для очистки лікарняних та медичних інструментів та аксесуарів
16 листопада, 2022 від
BICARmed - очистка медичних інструментів
Admin

Чому бiкарбонат натрiю?
Точний, безпечний для оператора, делiкатний у роботі з iнструментом 

Як SafeKlinic ® працює

Ефективнiсть i точнiсть очистки з BICARmed зумовлена поєднанням двох сил: пом'якшувальної та механiчної дiї гiдрокарбонату натрiю SafeKlinic.

Стиснене повiтря передає кiнетичну енергiю твердим частинкам бiкарбонату натрiю, якi механiчно дiють на поверхню приладу.

Бiкарбонат розпадається пiд час удару, жодним чином не змiнюючи поверхню iнструменту, i завдяки присутностi води вiн виконує пом'якшувальну «хiмiчну» дiю, що дозволяє максимально пiдвищити очищення холодною водою без використання небезпечних хiмiкатiв.

Спецiальний розмiр зерен бiкарбонату SafeClinic, спецiально розроблений для зменшення пилу, дозволяе змити всi канюльованi iнструменти, зберiгаючи їx прохiднiсть i таким чином уникаючи ризику закупорки.


Не абразивний

Як показало дослiдження Факультету металургiї Унiверситету Тренто, гранули бiкарбонату натрiю руйнуються при ударi об поверхню, поглинаючи всю кiнетичну енергiю, не змiнюючи та не пошкоджуючи оброблену поверхню.

Ефективний

Ефективнiсть i точнiсть лiкування Бiкармедом обумовлена поєднанням двох сил: пом'якшувально'i та механiчно'i дi'i гiдрокарбонату натрiю SafeClinic

Гранулометрiя

Спецiальний розмiр зерна SAFEClinic дозволяє лiкувати порожнини розмiром менше 100µ з високою ефективнiстю та точнiстю, а також дозволяє прочистити всi канюльованi iнструменти, зберiгаючи ix прохiднiсть i таким чином уникаючи ризику обструкцii.

Точність та оперативність 

Традиційні методи очищення

Попереднє очищення


Обмеження традиційних методів:

Щітки для канюльованих інструментів повинні мати потрібний діаметр для використання, і вони часто неефективні для такого типу інструментів. 

Важко застосовувати щітку в більш складних інструментах і в менших отворах, де щетині важче рівномірно досягти поверхні, і з часом вони ризикують потерти поверхню.

Хімічні продукти мають добру ефективність, але їм не вистачає механічної дії, необхідної для видалення більшості забруднюючих речовин. Їх аерозолі небезпечні для оператора, а хімія потенційно шкідлива для приладу. 

Пар здатний розчиняти бруд, але має властивість прилипати до нього. 

Абразивні пасти використовуються лише для певних видів забруднень і на обмежених поверхнях. 

Ультразвуки не ефективні для деяких комбінацій форм RMD і забруднень. 

Чистота інструментів 

42,1%


Методи очищення

BICARmed® 

З SAFEKlinic ®


Переваги методу BICARmed:

Точність лікування BICARmed випливає з постійної та безперервної дії бікарбонату натрію: спроектований на поверхню бікарбонат здатний вражати ту саму точку неодноразово знову і знову. Завдяки цій дії процес  BICARmed можливо порівняти з високоефективним механічним чищенням ротової порожнини. 

Моделювання показує, що одна секунда обробки за допомогою процесу BICARmed еквівалентна 40 секундам ручної чистки зубів. До цього додається перевага можливості обробки та видалення різного роду забруднення з будь-якого типу багаторазового хірургічного інструменту. 

Окрім усіх переваг, спеціальний гранулометричний склад бікарбонату SafeKlinic, спеціально розроблений для зниження пилу до мінімуму, що дозволяє лікувати порожнини менше 100 u з високою ефективністю та точністю, очищати усі канюльовані інструменти, зберігаючи їх прохідність і таким чином уникати можливої обструкції.

Чистота інструментів 

98,2%