+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Електроди ЕКГ Bittium
Електроди Bittium
9 січня, 2023 від
Електроди ЕКГ Bittium
Admin

Електроди ЕКГ Bittium OmegaSnap™

Носимі накладні електроди Bittium призначені для використання з ЕКГ-пристроєм Bittium Faros™ для вимірювання сигналів ЕКГ серця. Bittium пропонує різні патч-електроди для вимірювання ЕКГ з одним, двома або трьома каналами, які підключаються до пристрою Bittium Faros™ через багаторазовий адаптер Bittium OmegaSnap™.


Bittium MiniSnap™, чутливий 1-канальний ЕКГ електрод

Одноканальний електрод Bittium MiniSnap™ Sensitive найбільше підходить для 24-годинного вимірювання ЕКГ маленьких дорослих і дітей.

Оптимальна якість сигналу досягається, коли електрод повністю розміщено на верхній частині грудної клітки, а нижня частина електрода знаходиться чітко над діафрагмою.

Bittium OmegaSnap™, 1-канальний ЕКГ електрод

Одноканальний електрод Bittium OmegaSnap™ є найбільш економічно ефективним, сумісним з пацієнтом і надійним патч-електродом для довгострокових вимірювань ЕКГ. Він також підходить для застосування у варіабельності серцевого ритму (ВСР) та для моніторингу серця у пацієнтів з інсультом.



Bittium OmegaSnap™, 2-канальний ЕКГ електрод

Двоканальний електрод Bittium OmegaSnap™ є найкращим вибором, коли потрібне вимірювання в кількох каналах і при цьому забезпечується максимальна відповідність для пацієнта.

Bittium OmegaSnap™, 3-канальний ЕКГ електрод

Триканальний електрод Bittium OmegaSnap™ є найбільш сумісним із пацієнтами способом виконання тривалих 3-канальних вимірювань.