+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Про Favero Health Projects
Італійський виробник медичних меблів та спеціалізованого обладнання
8 грудня, 2023 від
Про Favero Health Projects
Admin

Favero Health Projects спеціалізується на виробництві та постачанні обладнання для лікарень, клінік, будинків пристарілих та охорони здоров’я спільноти. Пропоновані рішення щодо меблів розроблені з урахуванням комфорту як медичному персоналу, так і пацієнтам.

Ліжка та обладнання для медичних закладів поєднують дизайн і простоту використання з найкращим вибором технологій і матеріалів.

Наша провідна послуга «під ключ» надає рішення щодо повністю мебльованих приміщень для будинків пристарілих і лікарень для однорідного та повністю функціонального результату.

Якість і сертифікати

Охорона здоров'я, думки про здорове майбутнє. 

Ми розробляємо та підтримуємо повну систему сертифікації якості, яка гарантує високі стандарти на кожному етапі бізнес-процесів та дбайливе ставлення до навколишнього середовища.

Інвестиції у технології та іновації. Значення якості

У Favero Health Projects Group, якість має велике значення, яке вимірюється внеском у добробут людей. Розробка рішень для охорони здоров’я означає, перш за все, перетворення цієї цінності в реальність шляхом створення рішень для пацієнтів і медичного персоналу, які адаптовані до їхніх реальних потреб і забезпечують реальні переваги.

Щоб досягти цього, кожен із продуктів включає низку матеріальних і нематеріальних характеристик, які разом визначають високу якість і цінність продукту, а також виправдовують його високий статус на ринку.

Від дослідження до дизайну, від вибору матеріалів до впроваджених технологічних інновацій, від виробничих процесів до турботи про клієнтів, кожен із цих факторів відіграє свою роль у визначенні якості продукції Favero Group. До них ми можемо додати щось нематеріальне, функцію, засновану на філософії компанії, яка випливає з нашого глибокого розуміння потреб як персналу, так і пацієнтів і яка є кульмінацією нашого багаторічного досвіду в цій галузі. Ця додаткова характеристика поєднує в собі етику, ефективність, надійність, турботу про клієнтів і, перш за все, справжнє розуміння людей. Це цінність, яку ми надаємо якості та всім нашим продуктам і рішенням.

Це визначення більше не означає просто задоволення потреб кінцевого користувача наших продуктів; це означає мати відчутний, позитивний вплив на життя та добробут усіх тих, хто щодня взаємодіє з нашими продуктами. Тільки таким чином якість стає справжньою цінністю, яка справді покращує життя людей.

Дизайн дослідження для інновацій у сфері охорони здоров'я

Ми розробляємо та створюємо наші меблі, оскільки вони приносять користь здоров’ю пацієнтів і роботі персоналу.

Ми хочемо, щоб їхній досвід роботи завжди був щасливим, сприяв позитивним емоціям, і для цього ми щодня працюємо над тим, щоб обладнання було високоякісним, ергономічним, надійним, безпечним та довговічним.

Пацієнти та персонал є опорою нашого процесу проектування.

Дійсно, постійне та відчутне зіткнення з реаліями охорони здоров’я дозволяє нам з перших рук зрозуміти динаміку та критичні аспекти охорони здоров’я та ефективно спрямувати нашу науково-дослідну роботу на їх вирішення.

Безпека для пацієнта та медичного персоналу

Робота персоналу і стан пацієнта піддаються ризику; це усвідомлення спонукало нас виробляти наші продукти таким чином, щоб запобігти будь-яким можливим небезпекам, пов’язаним з їх використанням, забезпечуючи тим самим найвищий можливий рівень безпеки.

Інфекційний контроль і повна безпека – наш пріоритет

Дизайн, матеріали та технологічні рішення: кожен аспект лікарняних меблів та медичного обладнання було розроблено відповідно до найсуворіших критеріїв гігієни та дезінфекції, забезпечуючи найвищий рівень санітарії та підвищену безпеку для користувачів.

  • Інтегровані системи антибактеріального захисту

Продукти Favero Health Projects, оброблені антибактеріальним захистом, призначені для мінімізації поширенню бактерій, які потенційно шкідливі для здоров’я. Оскільки добавки рівномірно розподіляються в структурі компонентів ліжка, ця технологія забезпечує широкий контроль за інфекцією в усьому продукті, включаючи важкодоступні місця та ті, які найчастіше контактують з пацієнтами та персоналом лікарні.

  • Поверхні, які легко очищаються та дезінфікуються

Вибір матеріалів, які легко дезінфікуються, і повна відсутність проміжків, у яких могли б накопичуватися бруд і пил, сприяють зниженню ризику заразних бактеріальних інфекцій, забезпечуючи кращий захист з часом і таким чином досягаючи найвищих стандартів гігієни та чистоти, також завдяки використанню антибактеріальної технології.

Запатентована система бічних поручней на лікарняних ліжках

Справжня інновація на ринку лікарняних ліжок.

Завдяки дослідженням і аналізу ми з’ясували, до яких поверхонь меблів найчастіше торкаються в лікарнях. Це сторони ліжок, матраци, підноси та візки, які використовуються для лікування пацієнтів.

На основі аналізу цих даних ми визнали необхідність пропонувати меблі зі знімними бічними поручнями, а також зі знімними узголів’ям, підніжжям (плечиками) і секціями основи ліжка. Favero це єдина компанія на ринку, яка пропонує знімні бічні поручні для лікарняних ліжок.