+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Про INCAS. Аспірація
Утилізація операційних рідин та відходів
31 січня, 2023 від
Про INCAS. Аспірація
Admin

Профіль

Дослідження та розробка
в охороні здоров'я понад 25 років  

IN.CAS. S.r.l. була заснована з метою дистрибуції медичних приладів, P.P.E. у лікарняному секторі з акцентом на запобігання інфекціям і перехресному зараженню. Постійно інвестуючи в дослідження,  розробки та навчання свого персоналу, IN.CAS. гарантував своїм клієнтам найвищі стандарти якості, що дозволило компанії зарекомендувати себе в операційних залах, відділеннях інтенсивної терапії, палатах урології та діалізу. Завдяки успіху з медичними приладами компанія є не тільки лідером на італійському ринку, але також розширюється та успішно закріплюється на зовнішніх ринках.

Наші продукти

Аспіратор закритого типу для великих об'ємів біологічних рідин з одночасною дезінфекцією.

Переглянути товар
Історія

З 1997 року ефективність, якість і максимальна безпека

У 2018 році компанія досягла наступного кроку в плані інновацій, випустивши "SUPER S.HO.W." новітній аспіратор, оснащений зовнішнім антивірусним та антибактеріальним захистом за допомогою іонів срібла, здатних значно зменшувати «перехресне забруднення».

У кінці 2022 року, IN.CAS. випустив на ринок S.P.R.I.Z., ексклюзивний аспіратор закритого контуру з технологією 4.0. Нещодавно представлений медичний пристрій, абревіатура якого означає безпека – профілактика – інфекції з нульовим ризиком, був створений, щоб запропонувати ринку охорони здоров’я найсучасніший аспіратор з точки зору технічних характеристик, функціональності та безпеки.

Сьогодні IN.CAS. як ніколи раніше є лідером у сфері інновацій для утилізації операційних відходів у лікаренях.

Для необхідний аспіратор та як використовуються операційні відсмоктувачі?

Читати про аспірацію