+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Відповідальне поводження з небезпечними медичнимивідходами за допомогою MACS
Час на прочитання: 1 хвилина
9 серпня, 2023 від
Відповідальне поводження з небезпечними медичнимивідходами за допомогою MACS
Admin

Обладнання MACS відповідає всім вимогам сучасної стерилізації та утилізації відходів. Продукти серії MACS характеризуються зручністю та ефективністю, пропонують вражаюче та надійне рішення на місці для різних обсягів обробки. Проста робота цих автоклавів базується на великій кількості різноманітних апаратних і програмних компонентів.

Клієнти обладнання MACS це в основному заклади охорони здоров'я, установи з утилізації відходів по всьому світу, а також малий і середній бізнеси. Дане обладнання для утилізації відходів вражає своєю продуктивністю та ефективністю, і його неможливо перевершити з точки зору екології та економічності.

Захист природи, збереження нашої блакитної планети та майбутнє поколінь залежить від стійких рішень, екологічних інновацій, ефективних технологій і, перш за все, від відданості усіх нас. Майбутнє починається зараз. Давайте формувати майбутнє. Це наше зобов'язання!

Karl Pölzlbauer  • CEO  MACS Int.З

Удосконалена технологія MACS поєднує механічну обробку з термічною стерилізацією під контрольованим вакуумним ущільненням. Щоб зосередитися на стійкості, не використовуються хімікати.

Високоякісна техніка і короткий час обробки гарантують максимальну надійність і тривалий термін служби. MACS інтегрує розумне програмне забезпечення та працює з низькими експлуатаційними витратами та витратами на обслуговування. Автоклави MACS працюють дуже ефективно та економічно. Таким чином, MACS забезпечує найбільш надійну та стійку технологію для перетворення небезпечних відходів у звичайне та безпечне сміття. Крім того, вуглецевий нейтралітет є перевагою. Автоклави MACS працюють на 100 відсотків без викидів. На благо довкілля, природи та безпеки оператора.

Поводження з медичними відходами

MACS смертельно знищує всі види медичних відходів, такі як віруси, пріони, плазміди та будь-які інші фрагменти ДНК. За умов контрольованого використання пари та вакууму всі мікроорганізми, що містяться або прилипають, включно з постійними формами, такими як спори, остаточно затінюються з рівнем гарантії стерильності до Log SAL = -48. Технологія MACS сертифікована німецьким інститутом Роберта Коха.

Рідина програма MACS

Крім того, MACS дуже ефективно обробляє велику кількість рідин, таких як кров, сеча або діаліз. Після обробки стерилізовані рідини можна виводити у звичайні стічні води. Подрібнені контейнери є залишковими відходами.

Програма харчування MACS

Програма харчування MACS легко справляється із залишками їжі та шкіркою. Після знезаражені залишки можна утилізувати як залишкові відходи зі значним зменшенням ваги та об’єму.

Стерилізатори подрібнювачі MACS.  Обладнання для видалення, стерилізації, знешкодження медичних відходів

Обирайте обладнання, яке підходить для Вашої установи. Для виконання стерилізації та знешкодження медичних та інших відходів потрібна лише вода та живлення – жодних хімікатів. Підключення необхідні лише для електроенергії, водопостачання та каналізації.

Переглянути обладнання

# MACS