+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Про Schröder
Європейський виробник медичного обладнання
11 січня, 2023 від
Про Schröder
Admin

Schröder Health Projects є одним з найбільших виробників електронних і ручних ліжок, лікарняного обладнання та аксесуарів у світі.

Наші продукти


Переглянути товари 

Компанія Schröder пропонує великий діапазон рішень для медичної сфери, це обладнання для: відділень невідкладної допомоги, реанімації, лікувальних відділень, будинків для людей похилого віку та закладів для догляду за людьми. Також Schröder Health пропонує рішення для відділень гінекології та акушерства.

Schröder Health постійно випереджає своїх конкурентів у виробництві лікарняних ліжок та обладнання. Компанія, принципом якої є комфорт пацієнта та забезпечення зручності персоналу лікарні, пропонує ринку інноваційні та стабільні продукти. Завдяки штату експертів у відділі досліджень і розробок, компанія легко забезпечує етап розробки та реконструкції продуктів у сфері охорони здоров’я.

З 2007 року завод з виробництва якісного медичного обладнання знаходиться у м. Газіантеп (Туреччина). Він став світовим брендом лікарняних приладів, які експортуються в понад сотню країн світу.


Виробництво

Schröder Health Projects є одним із найбільших виробників лікарняних ліжок та обладнання. Завод, побудований на площі 11 000 квадратних метрів у Газіантепі, Туреччина. Компанія винаходить та створює готові рішення для потреб здоров’я людства. Ліжка інтенсивної терапії, палатні ліжка, лікарняні меблі, вироби з нержавіючої сталі повністю розроблені спеціально в нашій лабораторії.

Schröder виділяється серед своїх конкурентів у виробництві лікарняних ліжок та обладнання. Завдяки спеціальному відділу досліджень і розробок, лікарняне обладнання регулярно перевіряється та модернізується. Завдяки цьому контролю, якість продукції для медичної сфери постійно підтримується на найвищому рівні.

Штаб-квартира Schröder, а також його виробничий завод продовжують базуватися в Baspinar Mahallesi - Sehitkamil, розташованому з моменту його створення в 2007 році. Schröder виробляв, постачав і експортував медичне обладнання у більш ніж сто країн світу. З 2007 року в компанії Schröder працює близько 250 осіб.



Мета компанії та місія

Поєднання постійної інноваційної структури з технологіями, бути якісним і незамінним брендом у сфері обслуговування здоров’я людини є однією з наших найбільших цілей.

Компанія прагне забезпечити якість і впевненість наших клієнтів у довгостроковій перспективі. Серед інших цілей, яких Schröder прагне досягти, є цінування людей, додавання цінності до життя, розвиток цінностей, підвищення креативності та поєднання якості з впевненістю.

Місія компанії Schröder полягає в тому, щоб сприяти покращенню стандартів обслуговування для захисту та підтримки здоров’я людей. Schröder дуже ретельно працює над тим, щоб вироблені лікарняні ліжка та інше медичне обладнання відповідали найвищим стандартам якості.

Компанія важно стежить за потребами клієнтів. Відділ досліджень і розробок постійно працює над пошуком рішень для потреб. Незалежно від кількості та розміру замовлення, Schröder розвивається, приділяючи велике значення вторинній переробці.

Schröder дбає про кінцевих клієнтів і намагається дати їм більше, ніж те, що їм потрібно. Варто зазначити, що Schröder впевнений у якості виробленого лікарняного обладнання, саме тому надає та відводить клієнтам час і додаткову підтримку, яка є необхідною для персоналу у роботі, безпосередньо на місцях.


Цілі компанії

Schröder Health Projects є виробничою компанією для охорони здоров’я з найбільшим виробничим підприємством у Туреччині. Мета компанії розвивати науково-дослідні дослідження, технологію та якість продукції та стати найбільшим виробником медичного обладнання у Європі. Згідно з такими цілями, компанія Schröder хоче якомога швидше стати брендом номер один у світі з проектування та виробництва готових лікарняних та медичних рішень.