+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Бездротовий ЕЕГ Bittium BrainStatus™
ЕЕГ BrainStatus™
5 січня, 2023 від
Бездротовий ЕЕГ Bittium BrainStatus™
Admin

Швидкий і легкий моніторинг мозку

Bittium BrainStatus™ — це компактна бездротова система вимірювання електроенцефалографії (ЕЕГ) для моніторингу електричної активності мозку в реальному часі. Він призначений для невідкладної та інтенсивної терапії (ВІТ). Bittium BrainStatus забезпечує швидке вимірювання як у польових умовах, так і в лікарнях, тим самим прискорюючи процес лікування пацієнта.


Bittium BrainStatus™

Проста у використанні система запису ЕЕГ високої якості сигналу

- Компактний, легкий підсилювач ЕЕГ
- Одноразовий підволосний електрод
- Бездротова передача даних
- 16 каналів додатково з роз'ємом/адаптером
- 24-бітна вибірка

Швидкий і легкий початок вимірювань

зі зручними інструментами та високоякісними сигналами

Швидке й точне позиціонування електродів

з простим у використанні дизайном гнучкого наголів’я

Інтегрований аналіз C-Trend®

                    швидкий огляд активності мозку протягом тривалого періоду моніторингу

Медичні сертифікати

                                 сертифікація CE класу 2A та сертифікація CE класу 2B при використанні разом з аналізом C-Trend

Електрод

Електрод Bittium BrainStatus™ — це новий електрод ЕЕГ, створений для вирішення проблем діагностики в екстреній службі та інших життєвих ситуаціях, які потребують швидкого та легкого зчитування ЕЕГ. Бітієвий електрод BrainStatus є одноразовим і, на відміну від традиційних пов’язок, накладається на безволосу ділянку на голові пацієнта. Це полегшує та пришвидшує правильне розміщення без зайвих рухів голови пацієнта.



Програмне забезпечення

Програмне забезпечення Bittium BrainStatus™ розроблено для сенсорних панелей, що робить його легким та інтуїтивно зрозумілим для користувачів, які не знайомі з пристроями та програмним забезпеченням ЕЕГ, тому не вимагає попереднього знання про них. Однак він має всі стандартні функції, які очікують техніки та нейрофізіологи. Програмне забезпечення записує ЕЕГ локально та дозволяє переглядати ту саму ЕЕГ з інших робочих станцій ЕЕГ у всій лікарні за допомогою мережевого файлового сервера.

Інструмент аналізу

Інструмент аналізу Cerenion C-Trend® інтегровано в систему ЕЕГ Bittium BrainStatus™. Технологія C-Trend має на меті виявити стан мозку як одну просту та легку для інтерпретації оцінку. Bittium BrainStatus вимірює та контролює сигнал ЕЕГ, а C-Trend інтерпретує сигнал в просту оцінку за допомогою передових алгоритмів машинного навчання та штучного інтелекту. Ця комбінація підтримує безперервний моніторинг і дозволяє з першого погляду побачити мозкову діяльність протягом тривалих періодів моніторингу. [Примітка! Стан пацієнта та рішення щодо лікування повинні бути оцінені на основі комплексного вимірювання ЕЕГ і прийняті кваліфікованим лікарем.]