+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Bittium - Монiторинг за допомогою холтера
Bittium
10 січня, 2023 від
Bittium - Монiторинг за допомогою холтера
Admin

Новітній кардіомоніторинг  

При холтерiвському монiторингу рееструють електричну активнiсть серця вiд 12 годин до 30 днiв. Оскiльки серцевi аритмiї часто є епiзодичними i їх важко виявити, завжди потрiбен надiйний монiтор iз чiтким i точним сигналом. Bittium заново винайшов серцевий монiторинг, запропонувавши iнновацiйне комплексне рiшення, придатне як для довгострокових, так i для короткострокових вимiрювань.
Виявляючи всi найвiдомiшi аритмiї та пiдтримуючи численнi програми, Bittium Faros дозволяє збирати повну iнформацiю про ЕКГ, а також iнтелектуальне виявлення аритмiї. Компактна та водонепроникна конструкцiя IP67 забезпечуе максимальний комфорт пацiєнта, сприяючи покращенню стану пацiента.

Ключові переваги

Постачальники послуг

- Компактний і легкий пристрій підходить для роботи поштової служби;- Простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача, який підтримує використання пацієнтом;- Відкритий формат даних для індивідуальних бізнес-рішень.

Лікарні та клініки

- Один пристрій для чотирьох різних випадків використання;
- Простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача, який підтримує використання пацієнтом;
- Немає потреби у внутрішньолікарняному обслуговуванні чи допоміжних функціях;
- Підтримка рішень для комплексного аналізу та логістики даних забезпечує централізацію послуг.

Спеціалісти

- Економічне та масштабоване рішення для різних операцій;- Запуск роботи без інтенсивної підготовки;- Гнучкий пристрій із можливістю конфігурації, який дозволяє проводити вимірювання за межами золотих стандартів;- Добре підходить для дослідницького використання


Девайси ЕКГ Bittium Faros™

Серцеві аритмії часто є епізодичними і їх важко виявити в клінічних умовах. Bittium Faros™ - це ідеальне рішення, яке забезпечує повне розкриття амбулаторних даних/запису ЕКГ з інтелектуальним виявленням аритмії. Виконуючи повсякденні справи, приймаючи душ або займаючись спортом, портативний і водонепроникний (IP67) Bittium Faros™ забезпечує преміальний комфорт під час  короткострокового або тривалого моніторингу серцевої діяльності. 

Bittium Cardiac Navigator™

Програмне забезпечення Bittium Cardiac Navigator™ — є гнучким та універсальним рішенням для проведення клінічного холтерівського аналізу ЕКГ. Його зручне та інформативне представлення даних і інтуїтивно зрозумілі інструменти аналізу роблять програмне забезпечення ефективним і простим у використанні під час аналізу записів ЕКГ за кілька днів.



Bittium електроди OmegaSnap™

Носимі накладні електроди Bittium призначені для використання з ЕКГ-пристроєм Bittium Faros™ з метою вимірювання серцевих ЕКГ-сигналів. Bittium пропонує різні накладні патч-електроди для вимірювання ЕКГ з одним, двома або трьома каналами, які підключаються до пристрою Bittium Faros™ через багаторазовий адаптер Bittium OmegaSnap™.