+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Bittium Respiro™ - Домашній моніторинг та аналіз апноє сну отримує схвалення CE для європейського ринку
Час на прочитання: 2 хвилини
24 лютого, 2023 від
Bittium Respiro™ - Домашній моніторинг та аналіз апноє сну отримує схвалення CE для європейського ринку
Admin

Холтер для вимірів та аналізу апноє сну у домашніх умовах.  

Оулу, Фінляндія, 14.12.2022 – передове рішення Bittium для тестування та аналізу апное уві сні вдома, Bittium Respiro™, отримало схвалення CE. 

Bittium Respiro™ — це комплексне рішення, що складається з вимірювального пристрою (девайсу), програмного забезпечення для аналізу, індивідуальних аксесуарів і сервісної платформи. Регламент щодо медичних пристроїв (MDR) Європейського Союзу містить вимоги до виробників медичних пристроїв, імпортерів, дистриб’юторів і уповноважених представників щодо відповідності пристроїв, безпеки пристроїв і можливості відстеження пристроїв. Bittium Respiro™ відповідає вимогам законодавства ЄС із схваленням MDR.

Перейти на товар Bittium Respiro™


Переглянути товар

Bittium Respiro™ зосереджується на вимірюванні поліграфії в нічний час (рівень PG), яке виконується вдома. Це рішення буде записувати та аналізувати типові розлади дихання уві сні та використовувати штучний інтелект для прискорення аналізу. Bittium Respiro™ попередньо аналізує дані, отримані в результаті домашнього дослідження, і перетворює їх у візуальний та інформативний формат. Це рішення оптимізує робочий процес клінічної команди в подальшому аналізі та діагностиці.

«Важливість віддаленого догляду та віддаленого моніторингу зросла за умов та проблем з ресурсами і тиском на медичне обслуговування. Bittium Respiro™ пропонує дуже конкурентоспроможне віддалене, комплексне рішення для постачальників медичних послуг. Це сучасне рішення, яке не залежить від часу та місця його використання. Діагностика дозволяє записувати високоякісні дані вимірювань, що дозволяє пришвидшити час моніторингу та аналізу та, таким чином, зменшити використання ресурсів охорони здоров’я для діагностики апное сну. Ми пілотували рішення з нашими поточними партнерами та потенційними клієнтами, а також отримані відгуки були дуже багатообіцяючими», – каже Антті Найккі, старший віце-президент бізнес-напряму медичних технологій Bittium.

Bittium Respiro™ підтримує різні конфігурації датчиків і моделі обслуговування, а також він адаптується до різних потреб вимірювань і бізнес-моделей. Він підходить для клінік із великим об’ємом досліджень в області сну пацієнтів, а також для дослідників сну людини, яким може знадобитися більш широкий спектр біосигналів. Конфігурація датчика змінюється за допомогою аксесуарів.

Мета полягає в тому, щоб запропонувати клієнтам дві різні моделі обслуговування: традиційну офлайн і сучасну онлайн. У офлайн-моделі обслуговування дані зберігаються всередині пристрою, а дані аналізуються, коли пристрій повертається в клініку. У моделі онлайн-сервісу безпечна та бездротова передача інформації дозволяє передавати дані в клініку під час запису. Цей режим дозволяє швидше проводити аналіз незалежно від місцезнаходження пацієнта чи пристрою.

«Протягом минулого року Bittium побудував потужну дистриб’юторську мережу для нашого рішення як із існуючими, так і з новими партнерами. Завдяки схваленню CE, ми можемо рухатися вперед у плані продажів і маркетингу, щоб пропонувати Respiro нашим клієнтам на європейському ринку та українському ринку безпосередньо. Попит на рішення для тестування апное уві сні зріс, і це допоможе нам підтримувати наші цілі розвитку бізнесу Medical Technologies на цьому ринку», – продовжує пан Найккі. 

Згідно з дослідженнями, понад 936 мільйонів дорослих у віці 30-69 років у всьому світі страждають на апное сну, а в індустріально розвинутих країнах апное сну стало серйозною проблемою охорони здоров’я. Апное уві сні є недостатньо діагностованим захворюванням, тому кількість хворих постійно зростає. Невиліковане апное сну знижує працездатність і погіршує якість життя. Якщо апное сну не лікувати, воно буде пов’язане з низкою несприятливих наслідків для здоров’я, включаючи серцево-судинні захворювання, метаболічні розлади, діабет, когнітивні порушення та депресію. Реєстрація порушень дихання уві сні в домашніх умовах — це природний, простий, економічний і швидкий спосіб визначити, чи є у пацієнта порушення дихання уві сні.