+380 73 295 15 93 info@grinnplus.com.ua            
Вебінар - Можливі застосування ЕКГ і ВСР в реабілітації, серцевому моніторингу, спортивній медицині, довголітті та життєвому дозвіллі
4 квітня, 2023 від
Вебінар - Можливі застосування ЕКГ і ВСР в реабілітації, серцевому моніторингу, спортивній медицині, довголітті та життєвому дозвіллі
Admin

Приєднуйтесь до нас на захоплюючий вебінар - Можливі застосування ЕКГ і ВСР у спортивній медицині, довголітті та життєвому дозвіллі.

Дата: четвер, 20 квітня 2023 р.
Час: 15.00, Київський час
Тривалість: 1 год

Приєднуйтесь до нас на захоплюючий вебінар про можливі напрямки застосування ЕКГ і варіабельності серцевого ритму (ВСР) у спорті, буденному житті, та загалом у медицині під керівництвом відомого експерта доктора Лутца Граумана.

Маючи понад 20 років досвіду в спортивній медицині, доктор Грауманн є авторитетом у галузі моніторингу ЕКГ та ВСР. Дізнайтеся, як іноваційний холтер Bittium Faros, потужний інструмент для моніторингу та аналізу даних ЕКГ і ВСР, можна використовувати в різноманітних програмах, включаючи клінічні дослідження, спортивну науку та моніторинг здоров’я та стану пацієнта. 

Дізнайтеся про реальні приклади того, як моніторинг ЕКГ і ВСР може допомогти спортсменам показувати кращі результати, мінімізувати травми та боротися зі стресом і хронічними захворюваннями.

Теми вебінару
  • Основи ЕКГ і ВСР
  • Застосування ЕКГ і ВСР у спортивній медицині, довголітті та способу життєвому дозвіллі
  • Практичне застосування ЕКГ і ВСР у медичній та інших сферах
  • Висновок і подальші напрямки розвитку 

Не пропустіть цю можливість дослідити передову область застосування ЕКГ і ВСР і дізнатися, як вони можуть змінити та покращити підхід до способу життя кожному з нас.

Реєстрація

Цей вебінар відбудеться 20 квітня 2023 року о 15:00. Дізнайтеся про реальні приклади того, як моніторинг ЕКГ і ВСР може допомогти спортсменам показувати найкращі результати, сприяти  відновленню здоров'я людини, боротися зі стресом, травмами і хронічними захворюваннями.

Зареєструватись на вебінар
Спікер

Експерт доктор Лутц Грауманн

Bittium

Доктор медичних наук, к.м.н. і спеціаліст зі спортивної медицини, дієтології та хіротерапії з акцентом на підвищення продуктивності | Президент Міжнародної асоціації ефективної медицини | Засновник Sportmedizin Rosenheim, Quest Vitality, Quaduma | Лікар команди Федерації хокею Німеччини з 2015-2021 | Керівник відділу освіти в Blackroll | CMO в Nambaya | Автор бестселерів «Функціональний фасціальний тренінг з Блекролом» і «Регенерація». Викладач Академії керівництва збройних сил Німеччини в Гамбурзі.

Розділіть електронні адреси комами.

Вас успішно зареєстровано

Вам на пошту надійде лист з деталями для участі у вебінарі від ГРІНН+ та Bittium
А поки запрошуємо вас відвідати наш веб-сайт.

Читати більше про ЕКГ Bittium

У статті за посиланням Ви можете дізнатись більше інформації щодо новітнього програмного забезпечення та моніторингу від Bittium.

Читати більше